Lifestyle Showbiz Te gjitha TIP top

Derisa të shfaqet premiera, shikoni trajlerin e filmit që mezi e presin i madh e i vogël


Në reklamat e mbrëmjes së djeshme teksa shfaqej Grammy Awards, u publikua për herë të parë traileri i filmit të ri “Aladdin”. Rolin e Aladdinit e luan Will Smith dhe e imagjuam që do të ishte i gjithi blu. Megjithatë, stop imagjinatës. Imazhi i tij u zbulua në ato 70 sekonda klip paralajmërues.

Deri sa të vijë data e premierës, më 24 maj, le të shikojmë kaq sa na kanë ofruar. Dikush edhe mund të trembet, se në fund të fundit, edhe pse magjik, xhind mbetet ai.

*Ky post është realizuar nga Fabjola Hije.