Deputetët e rinj dhe liderët e vjetëruar të opozitës

Nertil Jole Në dritën e zhvillimeve të ditëve të fundit, është lehtësisht e dallueshme që opozita joparlamentare ka kuptuar se … Vazhdoni me leximin e Deputetët e rinj dhe liderët e vjetëruar të opozitës