• Shqip
 • English
 • E enjte, 22 Gusht 2019
 • Shqip
 • English
 • Aktualitet Të gjitha

  Dekani i Juridikut e konfirmon: Nesër vijon normalisht mësimi në Fakultet


  Esencë editori/ Studentët dhe pedagogët e Fakultetit të Drejtësisë do të zhvillojnë nesër mësim në ambientet e këtij fakulteti.

  Dekani i Fakultetit të Drejtësisë, Artan Hoxha, thotë se “grupi i studentëve të ngujuar, që prej orës 19:30 i ka liruar ambientet e fakultetit”.

  “Nesër në fakultetin tonë do të fillojë rregullisht mësimi, për këtë janë njoftuar studentët dhe pedagogët”, nënvizoi dekani Hoxha për ATSh.

  Sipas tij, kishte ardhur koha që të zbatohej vullneti i shumicës së studentëve që donin të bënin mësim dhe ky grup i vogël studentësh të lironte ambientet e fakultetit.

  Mësohet se administrata e Fakultetit të Drejtësisë ka sistemuar në auditorë bankat e nxjerra në korridore nga studentët që prej nisjes së ngujimit.

  Lirimi i ambienteve të fakultetit erdhi pas disa kërkesave që studentët i drejtuan dekanit Artan Hoxha. Ata kanë kërkuar shtyrjen e sezonit akademik në përputhje me orët e humbura, si dhe zëvendësimin e këtyre orëve. Gjithashtu kanë kërkuar shtyrje të afatit për dorëzimin e dokumenteve për bursë dhe përgjysmimin e tarifave dhe mospenalizimin e studentëve protestues. /Tiranapost.al/