Kryesore Politikë Te gjitha

Debate në Komisionin e Ligjeve për Kryeprokurorin, Lu jep një mesazh përmes Facebook-ut


Teksa në Komisionin e Ligjeve anëtarët e PD-së dhe të PS-së po përplasen në debate sa i përket zgjedhjes së Kryeprokurorit të ri, ambasadori amerikan, donald Lu u ka dhënë atyre një mesazh përmes facebook-ut.

Lu thekson se “Ambasada e Shteteve të Bashkuara mbështet opinionin ligjor që OPDAT dhe EURALIUS I kanë dhënë Parlamentit”.

Deklaratë e plotë e Ambasadorit Lu:

Kushtetuta dhe ligji për Prokurorinë janë të qarta. Ambasada e Shteteve të Bashkuara mbështet opinionin ligjor që OPDAT dhe EURALIUS I kanë dhënë Parlamentit. Ne nxisim Parlamentin të zbatojë ligjin./ Copyright Tiranapost.al