• Shqip
  • English
  • E martë, 20 Gusht 2019
  • Shqip
  • English
  • Lifestyle Rozë Të gjitha TIP top

    Dashuri në majë të gishtave


    As mos u lodh me fjalë fare, as me tekste këngësh e poezish. Ti e shkruan në thonj se sa e do dhe gjithë ditën e Shën Valentinit ia thua në çdo prekje, në çdo ledhatim. Madje në çdo vështrim që ai u hedh duarve të tua. Zbulo në galeri modelin që të pëlqen më shumë dhe që do t’ia bësh dhuratë të parë.