Shëndet Te gjitha

Cosmopolitan: Seksi pasdite në verë është ideal, arsyeja s’ka lidhje me të nxehtin


Marrëdhëniet gjatë periudhës së verës, janë pasionante, por në rastet kur shmanget dielli dhe I nxehti, si për shembull  në mbrëmje në dhomën e ftohtë nga ajri i kondicionuar ose edhe në det, edhe pse nuk këshillohet shpesh. Cosmopolitikan thotë se marrëdhëniet në verë, në kohën e pasdites janë më të mirat. Dhe pse? Për këto arsye…

Është një justifikim i mirë për të qëndruar brenda në dhomë freskët. Është ende shumë nxehtë për të qëndruar jashtë. Sipas ekspertëve, është koha perfekte për të kaluar orgazmë, më mirë sesa në mbrëmje.

Mund të zhvisheni të dy dhe ato që janë në fazën e fillimit, nuk do ndjejnë turp, fundja është vapë, duhet lakuriqësia. Është tërheqëse teksa sheh partnerin ose partneren të djersisë. Kjo tregon se është në formë shumë të mirë fizike. Është moment perfekt për të kryer marrëdhënie e të bësh një sy gjumë, nuk do e kuptosh se ku je gjatë gjumit të kësaj kohe. Bën që të jeni të lirë në darkë, për të shkuar diku, mund të kryeni marrëdhënie pasi të argëtoheni jashtë, kështu nuk do ken ipse të nguteni./ Artikull i marrë nga Cosmopolitan. Përkthyer dhe përshtatur nga Cosmopolitan.