• Shqip
 • English
 • E martë, 15 Tetor 2019
 • Shqip
 • English
 • Kosova Të gjitha

  Çfarë bëri kjo gazetare që mediat serbe po e quajnë një skandal kombëtar


  Polemika të shumta janë hapur në Serbi pasi televizioni Shtetëror Serb nxori një hartë të Europës, ku Kosova shfaqej në të si shtet i pavarur. Ngjarja ka ndodhur mbrëmë gjatë një transmetimi të drejtpërdrejtë ku spikerja e lajmeve po jepte lajmet. Gazetarja po fliste për një spital të ri, i ngritur pas një bashkëpunimi serbo italian e teksa po fliste për Europën u shfaq harta.

  RTS

  Mediat serbe e kanë quajtur një skandal të madh të televizionit publik. Ndër këto media, njëra shkruan se kjo gjë mund të ndodhë vetëm nga mediat e Kosovës, Amerikës dhe Shqipërisë, e teksa japin detaje se televizioni financohet nga takspaguesit serbë./ Linku origjinal nga media serbe/ Tiranapost.al. E.B

   

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected]