• Shqip
 • English
 • E martë, 16 Korrik 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle TIP top

  Çfarë bëni gabim që njerëzit nuk ju pëlqejnë


  Çdokush ka një histori rreth asaj që mendonin për një shok kur e takonin për herë të parë, por që më vonë kanë dalë në konkluzion që ai ose ajo janë personi më i këndshëm që kanë takuar ndonjëherë.

  Përgjithësisht, ju keni vetëm disa sekonda kohë për ta bindur dikë të dëshirojë të kalojë më shumë kohë me ju. Çdo gjë ka rëndësi- nga mbiemri juaj deri te era juaj e ëmbël apo sjellja juaj brutale. Disa sjellje ndikuese që njerëzit të mos ju pëlqejnë, nga afër apo online janë:

  – Postimi i shumë fotove në Facebook ju bën të bezdisshëm

  – Të kesh shumë shok, apo shumë pak, në listën e miqve në Facebook

  – Kur zbulon diçka shumë personale në një marrëdhënie tuajën

  – Pyetjet e shumta rreth personit që keni takuar, pa folur mjaftueshëm për veten

  -Mban si foto profili një foto ballore, fotografuar shumë afër

  -Kur fsheh emocionet i largon njerëzit, ndaj lëri ato të rrjedhin

  -Kur sillesh më mirë seç duhet, dukesh shumë i/e shtirur

  -Je shumë kokulur ose shumë mburravec, ndërkohë që mund të zgjedhësh të ndërmjetmen

  – Bëhesh shumë nervoz, kjo ndikon që njerëzit t’iu gjykojnë mbi humorin në jetën e përditshme

  – Nuk buzëqesh aspak, kjo bën që askush të mos ju mbaj mend

  -Kur sillesh sikur asnjë nuk përputhet me ju, dhe si rrjedhojë nuk mund të pëlqeni askënd.

  – Prononcimi rreth emrit që keni, duke e ngritur veten në qiell.