• Shqip
 • English
 • E martë, 16 Korrik 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Të gjitha TIP top

  Bushati, ftesë në instagram për vullnetarë


  “Nuk ka çmim që paguan kontributin e vullnetarëve. Le ta bëjmë vullnetarizmin pjesë të jetës sonë, pasi në këtë mënyrë kontribuojmë për cilësinë e jetës në komunitet dhe për një shoqëri më të shëndetshme”, shkruan ish-ministri Ditmir Bushati në postimin e tij në instagram, shoqëruar me një foto të shkrepur dje në Grykderdhjen e Bunës, në Adriatik shkëputur nga nisma “Pastrojmë Shqipërinë që duam”.

  (Postimi i Ditmir Bushatit në Instagram)

  Me jelekun jeshil, dorashka dhe qese në duar, ky mesazh, sot, në Ditën Ndërkombëtare të Vullnetarizmit, nuk mund të jepej më mirë.

  *Ky post është realizuar nga Fabjola Hije.

  Gati për sezonin turistik, 1 mijë vullnetarë pastrojnë Kepin e Rodonit