• Shqip
 • English
 • E martë, 16 Korrik 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Showbiz Të gjitha

  Britney Spears-in mund të mos e shohim më kurrë të këndojë


  Menaxheri i Britney Spears, Larry Rudolph, thotë se këngëtarja mund të mos performojë më kurrë në jetën e saj.

  Rudolph foli për TMZ: “Si një person që udhëheq karrierën e saj – bazuar në informacionin që unë dhe të gjithë profesionistët që punojmë me të na është thënë – nga ajo që kam kuptuar është e qartë se ajo mund të mos mbajë koncertet në Vegas, jo në të ardhmen e afërt dhe ndoshta kurrë më”.

  Rudolph ka menaxhuar Spears gjatë pjesës më të madhe të karrierës së saj, nga albumi i saj i parë, “Baby … One More Time” në 1999-n.

  Së fundmi këngëtarja kaloi një krizë emocionale, ndërsa qëndroi në psikiatri për rreth 1 muaj./ Burimi Variety/ Tiranapost.al