• Shqip
 • English
 • E enjte, 22 Gusht 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Të gjitha TIP top

  Brenda restorantit më të mirë në botë, të hysh njëherë pa nami u bëftë


  “Eleven Madison Park” në New York u rikostrutua në 2017-ën, por fillimisht është hapur në vitin 1998  dhe u projektua nga një arkitekt muzeumesh.

  The bespoke banquettes were designed to offer a more intimate feel. Image © Eric Piasecki Photography
  (Fotografia nga © ERIC PIASECKI PHOTOGRAPHY)

  Gjatë restaurimit, mjeshtri udhëtoi nëpër Evropë ku gjeti frymëzim sidomos në Paris, nga hoteli “Le Meurice”.

  Clad in dark, rich colors and materials, the new bar showcases a gold-leaf ceiling and gilded banquettes. Image © Eric Piasecki Photography
  (Fotografia nga © ERIC PIASECKI PHOTOGRAPHY)
  The all-new kitchen is equipped with Molteni appliances and has a bright, open layout. Image © Eric Piasecki Photography
  (Fotografia nga © ERIC PIASECKI PHOTOGRAPHY)
  (Foto nga Instagrami)
  (Foto nga Instagrami)

  Ambientet si restoranti, salla private, kuzhina, pastaj pjatat dhe detaje të tjeta interesante po i shikoni në këtë shkrim. Ama nëse ndonjëherë do shkoni në New York  mos harroni të shkoni në “Eleven Madison Park”, lokalin numër 1, në 50 më të mirët në botë. Aty do gjeni një copëz Evrope. Vetëm se prenotimi do bërë shumë kohë më parë.

  *Ky post u përshtat nga Forbes dhe është realizuar nga Fabjola Hije.