Te gjitha Tech

Bie Instagrami në gjithë botën. Po të ndodh edhe ty?


Ka rënë Instagrami. Përdoruesit në mbarë botën nuk janë në gjendje të hapin faqen e medias sociale, e jo më të postojnë foto dhe video. Problemi është përhapur anembanë botës, me shumicën e raporteve nga Evropa, SHBA dhe Japonia, sipas faqes Down Down Detektor.  Instagram rrallë ka probleme kaq të përhapura. Por me qindra miliona përdorues, çdo ndërprerje ka një ndikim të madh.Ende nuk dihet shkaku. Tiranapost.al E.B