Lifestyle Te gjitha TIP top

Bëje dhe ti një tatuazh të përkohshëm siç e kërkon moda


Mund të kesh vite që mendohesh të bësh një tatuazh dhe ende s`e ke vendosur. Për një, dy apo më shumë arsye gjithmonë stepesh. Ama këtë verë do ta bësh një. S`është e thënë ta bësh të përheshëm ama një i përkohshëm do ishte super. Në shëtitoret sidomos të qyteteve bregdetare ka djem të ndryshëm që ofrojnë këtë shërbim. Plus që mund të zgjedhësh edhe një studio. E rëndësishme është të dish ç`tatuazh do bësh. Harroji emrat, dedikimet e mëdha dhe abstraksionet. Në modën e kësaj vere janë këto që do shikosh më poshtë.

Ky post u përshtat nga Deejay dhe është realizuar nga Fabjola Hije.

Na kontaktoni: 0684084690 /email: [email protected]