Te gjithaTech

Bëhuni gati! Teknologjia 5G do ndryshojë mënyrën si jetojmë


Keni dëgjuar për smartfonët me 5G? Do të dalin në treg jo shumë larg, por në vitin 2019. Risia më e re teknologjike do na lejojë të shkarkojnë një film të tërë në telefon për vetëm pak sekonda, pasi shpejtësia e navigimit dhe shkarkimeve të materialeve janë sfidat më të mëdha të teknologjisë së momentit.

Super Fast 5G do jetë 10 deri në 100 herë më i shpejtë se 4G. Kjo gjë sigurisht që do ndikojë në mënyrën se si jetojmë, punojmë etj. Virtualisht çdo industri do ndikohet. Çdo gjë do jetë e lidhur në Real-time, kohë reale. Nuk mbaron me kaq, në vitin 2020, nuk do kemi nevojë të shtypim butona por të navigojmë duke i bërë kërkesat me zë. Në vitin 2023 mendohet të ketë 1 miliard përdorues të 5G./ Shihni videon, http://fortune.com/2018/04/12/5g-technology-explained/ Tiranapost.al E.B

The first 5G smartphones should be available by 2019

Download a full HD movie in seconds. Learn more: http://wef.ch/internet50

Publiée par World Economic Forum sur samedi 14 avril 2018