• Shqip
 • English
 • E diel, 19 Maj 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Showbiz Të gjitha TIP top

  Arrestohet aktorja e Shtëpiake të Dëshpëruara


  Felicity Huffman është arrestuar si pasojë e një skeme mashtrimi. Dhe nuk është e vetmja e përfshirë në këtë skandal. Ajo dhe disa të njerë të famshëm e të pushtetshëm në Kaliforni i kanë paguar 250 mijë dollarë për disa vite një shoqate për të regjistruar fëmijët në një shkollë, pa e merituar atë vend.

  Në skandal janë përfshirë 50 njerëz deri tani të cilët po dalin përpara gjykatës një nga një.

  *Ky post u përshtat nga People dhe është realizuar nga Fabjola Hije.