• Shqip
 • English
 • E diel, 22 Shtator 2019
 • Shqip
 • English
 • Rajoni Të gjitha

  Ariana Bariaba, shqiptarja që nesër garon për Këshillin Bashkiak të Athinës


  Nesër në Greqi mbahen zgjedhjet lokale, ndërsa sot vendi është në një heshtje parazgjedhore. Në listën e kandidatëve bashkiak në Athinë është edhe shqiptarja Ariana Bariaba.

  Ajo është pjesë e listës së PASOK-ut, ndërsa në mars u shpreh: “Është një çast historik për shqiptarët, të cilët tashmë kanë mundësi të votojnë. Kemi nevojë për mbështetjen tuaj”.

  Bariaba gjatë fushatës ka theksuar se projekti i saj lidhet me mbështetjen për shtresat në nevojë, siç janë banesa sociale, kuota punësimi në bashki për shtetasit shqiptarë që banojnë në Athinë dhe ndërtimin e një qendre kulturore për emigrantët shqiptarë atje./ Tiranapost.al

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected] ose 068 408 1690