Lifestyle Showbiz Te gjitha TIP top

Ameli i ka vënë kufijtë që tani: Mami, të lutem mos më bezdis


“Kur i flas më thotë: Mami të lutem mos të bezdis se po lexoj”, tregoi Miriami një nga bisedat e saj me Amelinë në avion. E vogla e shtëpisë i ka vendosur mirë kufijtë që tani dhe kërkon privatësinë e saj, sidomos kur lexon.

(Ameli, foto nga Instastory)

Kushedi sa shumë lumturohet Miriami përpara kësaj pamjeje. Kufij të tillë pastë gjithmonë.

*Ky post është realizuar nga Fabjola Hije.