• Shqip
 • English
 • E enjte, 20 Qershor 2019
 • Shqip
 • English
 • Botë Të gjitha

  Alarm në Gjermani! Emaile kërcënuese për bombë në katër Gjykata


  Katër gjykata në Gjermani, në qytetet Kiel, Erfurt dhe Magdeburg kanë marrë kërcënime me bombë ndaj të gjithë janë evakuuar nga godinat. Lajmi po transmetohet kudo dhe në mediat gjermane shkruhet se në njërën nga gjykatat në Potsdam po kryhet kontrolli dhe se ende nuk është gjetur gjë.

  Gazeta “Hannoversche Allgemeine Zeitung” raporton se në të gjitha Gjykatat shkoi kërcënimi përmes një emaili, çka bëri që të gjithë punonjësit të dilnin me shpejtësi nga godinat. Në emailin e dërguar në Gjykatën e Magdeburgm në qendër të Gjermanisë mbërriti një email ku shkruhet se një mjet shpërthyes ishte vendosur në oborrin e Gjykatës dhe se do shpërthente sot më 11 janar. Policia ka rrethuar të gjitha gjykatat me qen të stërvitur duke nuhatur në zonë për të gjetur prova./ Marrë nga Euronews/ Për Tiranapost.al E.B

  Image result for German courts evacuated due to bomb threats

  Court Wiesbaden