• Shqip
 • English
 • E diel, 26 Maj 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Showbiz Të gjitha TIP top

  Ajola dhe Kajan, në foton e parë të dy bashkë: Dy muaj me këtë qiell të vogël


  Babi Erioni postoi foto me djalin që nga materniteti, kurse mami Ajola zgjodhi këtë moment për të ndarë një foto me Kajanin e vogël.

  (Erion Veliaj dhe Kajan, foto nga Instagrami)

  Dhe nuk mund të gjente asnjë çast më të mirë.

  (Ajola Xoxa dhe Kajan, foto nga Instagrami)

  Ai ka mbështetur kokën në kraharorin e saj dhe pas tyre është bredhi i festave.

  “Dy muaj me këtë qiell të vogël”, shkruan Ajola.

  *Ky post është realizuar nga Fabjola Hije.