Lifestyle Showbiz Te gjitha TIP top

Agnesa vizitoi Parisin me atë që e bën të qeshë


“Ndonjëherë gjithçka për të cilën keni nevojë është dikush që ju bën për të qeshur dhe Parisin”, shkruan Agnesa Vuthaj në postimin e saj të një fotoje të Parisit me kullën Eiffel pas shpine.

(Postimi i Agnesa Vuthajt në Instagram)

E kuptuam. Ka qenë me dikë që ia ka çuar buzëqeshjen vesh më vesh, i ka bërë edhe një foto të bukur në mes të Parisit të famshëm.
Kaq ka thënë e treguar Agnesa duke zbuluar vendin, por jo shoqëruesin.

*Ky post është publikuar në Tiranapost.al dhe është realizuar nga Fabjola Hije.