Aktualitet Te gjitha

Aeroporti i Kukësit do jepet me koncesion


Qeveria ka marrë vendimin për të dhënë me koncesion Aeroportin e Kukësit pasi ka marrë një ofertë të pakërkuar për ndërtimin e Aeroportit. Sipas vendimit të publikuar në faqen e kryeministrisë, thuhet se  u vendos që ti jepet tetë pikë bonus bashkimit të shoqërive Kastrati sh.a dhe T.M.D Sytems LTD të cilët kanë bërë ofertën. Më poshtë mund të lexoni vendimin që u mor sot në Këshillin e ministrave./ Përgatitur për Tiranapost.al Elisa Bajrami.

vkm

Eksperti i aviacionit thotë se Aeroporti i Kukësit do të ketë fluturimë low cost. Plus ka një të mirë tjetër

Në fundvit do udhëtojmë low cost nga Kukësi