• Shqip
 • English
 • E martë, 16 Korrik 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Të gjitha TIP top

  60 gratë më të bukura të 100 vitete të fundit (për të cilat as ti s’je kundër)


  Të gjitha llojet e bukura të mbledhura në të njëjtën galeri. Që nga ajo e Marilyn Monroe-s deri tek Monica Bellucci e Meghan Markle.

  Meghan Markle
  Marilyn Monroe

  Që nga ato që asnjëherë s`e kanë vënë theksin tek bukuria e tyre e deri tek po Marilyn Monroe që s`linte rast pa e shfaqur.

  Për këto 60 gratë e kësaj galerie as ti nuk ke kundërshtime.

  *Ky post u përshtat nga Vanity Fair dhe është realizuar nga Fabjola Hije.