• Shqip
 • English
 • E premte, 23 Gusht 2019
 • Shqip
 • English
 • Horoskop Të gjitha TIP top

  6 motive që e bëjnë shigjetarin një shenjë zodiakale fantastike


  Një udhëtim në zodiak për të eksploruar karakteristikat dhe tiparet dalluese të shigjetarit mes sinqeritetit dhe optimizmit, kreativitetit dhe përsosmërisë.

  Të gjithë kemi dëshirë të ndihemi të veçantë herë pas here. Dhe në fakt, të veçantë jemi të gjithë: secili në mënyrën e vet është një person i ndryshëm dhe unik. Por të lindurit në shenjën e shigjetarit kanë 6 tipare të përbashkëta të cilat ndikojnë për t’i bërë këta njerëz fantastikë.

  Të sjellshëm

  sag1

  Shenja më e sjellshme e zodiakut pa dyshim. Urrejnë arrogancën, racizmin dhe keqdashjen. Janë gjithmonë në anën e më të dobëtit: si për njerëzit ashtu edhe për kafshët.

  Të sinqertë

  sag2

  Kanë një sinqeritet çarmatosës, thonë gjithmonë që që mendojnë. Janë të hapur dhe të drejtpërdrejtë me të gjithë. Komplimentet e tyre janë pasqyrë e së vërtetës. Besojuni.

  Optimistë

  sag3

  Optimizmi është kripa e jetës thuhet. Këtë mendojnë shigjetarët të cilët arrijnë të shohin të bukurën në çdo gjë. Entuziazmi është pika e tyre e fortë dhe ëndërrojnë shumë. Gjithmonë.

  Alegro

  sag4

  Optimizimi i tyre reflektohet edhe në marrëdhëniet me të tjerët: janë socialë, të gëzueshëm dhe të shoqërueshëm. Gjithashtu posedojnë një sens të fortë humori dhe duan diversitet. Miqtë i adhurojnë.

  Aventurierë

  sag5

  Janë të pavarur, duan aventurën, sportin, udhëtimin dhe jetën në ajër të hapur. Pasioni i tyre janë kafshët: Nuk mund të jetojnë pa to.

  Kreativë

  sag6

  Shigjetari është shumë kurioz dhe ky aspekt e bën atë me një kreativitet të spikatur. Personazhet e famshëm të shigjetarit përfshijnë artistë të të gjitha gjinive, sidomos poetë, piktorë, shkrimtarë e flilozofë. Kujtojmë këtu Beethoven, Donizetti, Italo Svevo, Ëalt Disney, Alberto Moravia dhe Gianni Versace.