• Shqip
 • English
 • E hënë, 23 Shtator 2019
 • Shqip
 • English
 • Horoskop Të gjitha TIP top

  6 motive që e bëjnë peshoren një shenjë zodiakale fantastike


  Një udhëtim në zodiak për të eksploruar karakteristikat dhe tiparet dalluese të Peshores mes kreativitetit e joshjes, kuriozitetit dhe organizimit.
  Të gjithë kemi nevojë të ndihemi të veçantë herë pas here. Dhe në fakt të veçantë jemi të gjithë: secili në mënyrën e tij është një person i ndryshëm dhe unik. Por të lindurit në shenjën e Peshores kanë 6 tipare të përbashkëta, që ndikojnë për t’i bërë këta persona fantastikë.

  Të organizuar

  pesh1
  E duan rregullin dhe organizimin, edhe mendërisht. Harmonia është një aspekt thelbësor në të gjitha fushat e jetës së tyre: në punë dhe në marrëdhënie, kërkojnë gjithmonë të gjejnë ekuilibrin dhe bashkëpunimin mes njerëzve. Janë diplomatë të shkëlqyer.

  Të sjellshëm

  pesh2
  Kërkimi i harmonisë reflektohet edhe në natyrën e tyre: janë të sjellshëm dhe të qetë me të gjithë, nuk kanë dëshirë të diksutojnë dhe vështirë se do të gjeni një peshore të zemëruar. Urrejnë egoizmin dhe arrogancën. Doni një shenjë të famshme? Gandhi.

  Kuriozë

  pesh3
  Kanë mentalitet të hapur, janë kuriozë dhe të paparashikueshëm. Peshores i pëlqen të ndjekë idetë dhe sfidat që i ndërmerr me shumë entuziazëm dhe energji.

  Socialë

  pesh4
  I adhurojnë festat, u pëlqen të shkojnë në kinema dhe teatr. Të shoqërueshëm dhe simpatikë, definohen si komunikuesit e zodiakut. Adhurojnë të qëndrojnë me shoqërinë dhe dinë të bisedojnë në mënyrë të shkëlqyer. Por kujdes, i urrejnë thashethemet!

  Tërheqës

  pesh5
  Joshja e tyre është e lindur. Janë tërheqës dhe misteriozë, atraktivë dhe enigmatikë. Kjo i bën të papërmbajtshëm dhe njerëzit tërhiqen nga ata pothuaj në mënyrë të pashpjegueshëm.

  Kreativë

     pesh6
  Artistë të vërtetë. Kreativiteti i tyre, i bashkuar me inteligjencën dhe kërkimin e harmonisë, nuk mund të lindin gjë tjetër veçse vepra arti. Ndër personazhët e famshëm kujtojmë Virgjiin, Xhuzepe Verdin, Oscar Wilde, Dino Buzzati e Michelangelo Antonioni./O.Zh

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected] ose 068 408 1690