• Shqip
 • English
 • E hënë, 23 Shtator 2019
 • Shqip
 • English
 • Horoskop Lifestyle Të gjitha TIP top

  6 motive që e bëjnë luanin një shenjë zodiakale fantastike


  Një udhëtim në zodiak për të eksploruar karakteristikat dhe tiparet dalluese të luanit, mes karizmës, bujarisë, entuziazmit dhe vendosmërisë.

  Të gjithë kemi dëshirë të ndihemi të veçantë herë pas here: secili në mënyrën e tij është një person i ndryshëm dhe unik. Por të lindurit e shenjës së luanit kanë 6 tipare të përbashkëta që ndikojnë për t’i bërë këta njerëz fantastikë.

  1-Karizmatikë

  leon1

  Luanët kanë një joshje të lindur, dinë ta shesin atë dhe nuk sforcohen për t’u pëlqyer të tjerëve. Janë brilantë dhe karizmatikë, dinë të t’i tërheqin të tjerët në mënyrë pothuajse të pashpjegueshme. Tepër socialë, u pëlqen të jenë të rrethuar nga shoqëria.

  2-Lider

  leon2

  Janë lider të vërtetë, por nuk kanë lidhje me tiraninë, është një instinkt i lindur, sepse krijojnë besim dhe të tjerët i ndjekin, pa frika e dyshime. Organizatorë të shkëlqyer, janë edhe tepër të besueshëm.

  3-Bujarë

  leon3

  Janë shumë xhentilë dhe bujarë ndaj miqve dhe familjarëve, kujdesen për njerëzit që duan dhe janë gjithmonë gati të ndihmojnë njerëzit në nevojë. Ashtu si luanesha në mbretërinë e kafshëve, gruaja është tepër protektive në drejtim të fëmijëve.

  4-Entuziastë

  leon4

  Vitaliteti është një karakteristikë kyçe e shenjës së luanit: vështirë t’i shihni luanët të trishtuar dhe në depresion. Energjia, entuziazmi dhe optimizmi janë ‘buka e tyre e përditshme’.

  5-Të vendosur

  leon5

  Forca e tyre e vullnetit është e pamohueshme. Janë të gatshëm të bëjnë gjithçka për atë që duan, duke punuar fort për ta arritur. I duan sfidat dhe nuk kanë frikë.

  6-Të talentuar

  leon6

  Me një sensibilitet të spikatur artistik, Luanët janë yje të vegjël, edhe në jetën e përditshme. Talenti dhe kreativiteti  i tyre, i bashkuar me vendosmërinë, mund t’i bëjë të paarritshëm në fushën e tyre. Mes personazheve të famshëm të kësaj shenje përmendim Coco Chanel, Stanley Kubrick, Carla Fracci, Mick Jagger, Robert De Niro, Whitney Houston, Charlize Theron e Madonna./O.Zh

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected] ose 068 408 1690