• Shqip
 • English
 • E premte, 23 Gusht 2019
 • Shqip
 • English
 • Horoskop Të gjitha TIP top

  6 motive që e bëjnë akrepin një shenjë zodiakale fantastike


  Një udhëtim në zodiak për të eksploruar karakteristikat dhe tiparet dalluese të shenjës së Akrepit mes pasionit dhe vendosmërisë, intuitës e optimizmit.

  Të gjithë kemi dëshirë të ndihemi të veçantë herë pas here. Dhe në fakt të veçantë jemi të gjithë: secili në mënyrën e tij është një person i ndryshëm dhe unik. Por të lindurit e shenjës së akrepit kanë 6 tipare të përbashkëta që ndikojnë për t’i bërë këta njerëz fantastikë.

  Pasionantë

  akre1

  Është thjesht shenja më e pasionuar e zodiakut. Kanë sharm, joshje dhe janë shumë intrigues. Rreth tyre ka një aurë misteri që i bën në mënyrë të pashpjegueshme tërheqës. Një emër? Grace Kelly

  Të vendosur

  akre2

  Luftarakë, të vendosur dhe me një forcë të madhe vullneti, kur duan diçka, bëjnë të pamundurën për t’i dalë në fund. Luftojnë gjithmonë pa frikë.

  Dinamikë

  akre3

  Energjia është parullë e tyre. Urrejnë dembelizmin dhe janë gjithmonë aktivë. Askush nuk mund t’i ndalojë. Gjinia femërore është shumë optimiste.

  Të sinqertë

  akre4

  Nëse një akrep ju bën kompliment është e padiskutuar që ju thotë të vërtetën. E urrejnë hipokrizinë, lajkat dhe gjërat e fshehta.

  Protektivë

  akre5

  Ndodh që t’ju duhet shumë kohë të krijoni lidhje me një akrep, por kur ndodh, kjo shenjë tregon besnikëri dhe mbrojtje. Janë të denjë për besim dhe frymëzojnë siguri.

  Të mprehtë

  akre6

  Inteligjentë dhe të mprehtë, ata kanë një intuitë të lindur për të lexuar në mendjen e një personi. Dhe jo vetëm. Janë në gjendje t’i zgjidhni problemet dhe situatat emergjente pa humbur qetësinë. Falë kësaj cilësie dhe vendosmërisë së tyre, mund të arrijnë pozita të pushtetshme. Mes personazheve të kësaj shenje kujtojmë Picasso, Pele, Calvin Klein, Hillary Clinton, Bill Gates dhe Roberto Bengini.