• Shqip
  • English
  • E martë, 18 Qershor 2019
  • Shqip
  • English
  • Lifestyle Showbiz TIP top

    Beyonce na tregon albumin e Pashkëve. Dhe nuk i bëhet vonë se është shëndoshur


    E thyen rrjetin sërish fotot e saj të fundit, siç po ndodh që nga minuta që ajo hodhi të famshmen foto që shpallte shtatzëninë me binjakë. Beyonce është shëndoshur. Beyonce është shformuar. Diva humbet elegance… E çfarë pastaj? A nuk është njeri? Apo po i bëhet vonë? Aspak! Ja tek ka hedhur në Instagram një album të adhurueshëm Pashkësh në familjen e saj. Dhe Bey duket aq e lumtur. Kaq. Të tjerat janë vetëm detaje. Shihni videon dhe shijojeni.