• Shqip
 • English
 • E mërkurë, 19 Qershor 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Të gjitha TIP top

  5 ushtrimet për të pasur vithe perfekte, sepse plazhi nuk është aq larg sa duket


  Kush nuk do t`i donte vithet perfekte, të mbushura, të ngritura e me forma? Dhe të gjitha e dimë mirë sa bukur rri një fustan i ngushtë e një palë pantallona mbi vithet perfekte.

  Vendos kufjet në vesh me muzikën e preferuar dhe bëj 5 ushtrimet e mëposhtme për t`i dhënë trupit formën që ke ëndërruar gjithmonë.

  Squat

  Woman doing squats with a kettlebell
  (Foto nga Getty Images)

  Ulur në bisht ulu dhe ngrihu 3 herë nga 20, pra 60 herë të ndara në 3 njëzetëshe.

  Ura

  Keeping My Body In Tip-Top Shape
  (Foto nga Getty Images)

  Pa e prekur dyshemenë me vithe përpiqu ta mbash këmbën sa më lart. Ngrije dhe ule për 60 herë.

  Ngrihu me ekuilibër

  Burning Calories
  (Foto nga Getty Images)

  Këtë ushtrim bëje 3 herë për nga 30 herë.

  Ngrije dhe ule këmbën

  Gorgeous fit blonde in pilates pose on the beachPër 60 herë pa e vendosur në tokë. Duhet të kesh ekuilibër të mirë për këtë ushtrim.

  Lëvizja e këmbës

  Working out with rubber band
  (Foto nga Getty Images)

  Pozicionohu si në foto, vendos këtë llastikun fortë dhe mundohu 60 herë ta lëvizësh këmbën duke e ngritur.

  *Ky post u përshtat nga Cosmopolitan dhe është realizuar nga Fabjola Hije.