• Shqip
 • English
 • E hënë, 14 Tetor 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Showbiz Të gjitha TIP top

  5 rolet bekim dhe mallkim për aktorët që i luajtën


  Nuk është sekret që disa nga aktorët, pavarësisht se ç`bëjnë në jetë, identifikohen me një rol të vetëm. Zakonisht mund të jetë i pari rol, ose mbase më karakteri, më i njohuri.

  Renee Zellweger

  A e njihni Renee Zellweger si Bridget Jones? Madje me vështirësi i kujtojmë emrin e saj se na vjen i pari ky i rolit. Ajo ka luajtur vazhdimisht në musical, po gjithsesi të gjithë e identifikojnë me këtë rol.

  12 Roles That Became Both a Blessing and a Curse for the Actors Who Played Them
  Sheryl Lee

  Sheryl Lee në Twin Peaks do ishte rol episodik, por regjisori e pëlqeu mënyrën e saj të aktrimit dhe i dha më tepër peshë. Që nga ajo kohë, ajo s`ka bërë ndonjë rol tjetër më të famshëm.

  12 Roles That Became Both a Blessing and a Curse for the Actors Who Played Them
  Repert Grint

  Repert Grint mund të bëjë çdojë po të gjithë do ta mbajnë mend si shoku i Harry Potter.

  12 Roles That Became Both a Blessing and a Curse for the Actors Who Played Them
  Jennifer Aniston

  Jennifer Aniston do jetë gjithmonë Rachel Green e “Friends”.

  12 Roles That Became Both a Blessing and a Curse for the Actors Who Played Them
  Colin Firth

  Ashtu siç Colin Firth rrëmbeu përgjithmonë zemrat e vajzave si Mr. Darcy në “Pride and Prejudice”.

  *Ky post u përshtat nga Bright Side dhe është realizuar nga Fabjola Hije.

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected] ose 068 408 1690