• Shqip
 • English
 • E diel, 20 Tetor 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Showbiz Të gjitha TIP top

  25 vjet me “Friends”, 20 leksionet që mësuam prej tij


  Për të gjithë ata që e ndoqën “Friends”, por edhe për ata që s`kanë parë asnjë seri, Vanity Fair renditi 20 mësimet që nxjerr nga ky serial. Që meqë ra fjala s`është kurrë vonë për ta filluar.

  Foto nga Friends, marrë nga Vanity Fair

  Joey dhe Chandler na mësuan të jetojmë të paktën një herë në jetë me një mik.

  Foto nga Friends, marrë nga Vanity Fair

  Të gëzojmë për takimet romantike dhe ndjenjat e miqve edhe nëse jemi dëshpërimisht single.

  Foto nga Friends, marrë nga Vanity Fair

  T`i duam miqtë pavarësisht defekteve.

  Foto nga Friends, marrë nga Vanity Fair

  Rachel dhe Monica na mësuan që shoqet e vërteta nuk i nxjerrin sekretet e gjimnazit të njëra-tjetrës. Siç ato nuk tregonin për hundën e madhe të Rachel dhe masën 50-të të rrobave të Monica-s.

  Foto nga Friends, marrë nga Vanity Fair

  Joey ka mësoi se ka në çdo festë një mik të çmendur.

  Foto nga Friends, marrë nga Vanity Fair

  Me Phoebe mësuam se gënjeshtrat nuk janë gjithmonë të këqija. Siç “Smelly Cat” gjoja nuk ishte torturë për veshët.

  Foto nga Friends, marrë nga Vanity Fair

  Ross na mësoi që çdo grup ka kodet sekrete. Si veprimi që ai bënte kur nxehej.

  Foto nga Friends, marrë nga Vanity Fair

  Mund t`i kalojmë momentet e vështira në jetë me një dozë të mirë ironie.

  Foto nga Friends, marrë nga Vanity Fair

  Të jemi tolerant me partnerin e nevrikosur të shoqes.

  Foto nga Friends, marrë nga Vanity Fair

  Monica na mësoi se për të fituar faljen ndonjëherë duhet të bëjmë edhe gjeste ekstreme.

  Foto nga Friends, marrë nga Vanity Fair

  Ross dhe Rachel na mësuan se duhet bërë kujdes me “zonën miqësore”.

  Foto nga Friends, marrë nga Vanity Fair

  Joey na mësoi se të jesh i rritur nuk është aq e frikshme sa duket.

  Foto nga Friends, marrë nga Vanity Fair

  Phoebe na mësoi të mos ua vëmë veshin atyre që të tjetër mendojnë për ne. Si në rastin kur Rachel komentoi mënyrën si ajo vraponte.

  Foto nga Friends, marrë nga Vanity Fair

  Ross dhe Monica na mësuan të mos e nënvlerësojmë kurrë fuqinë e vëllazërisë. Si atëherë kur shpikën një kërcim.

  Foto nga Friends, marrë nga Vanity Fair

  Rachel na mësoi se puna e vështirë gjithmonë shpërblehet.

  Foto nga Friends, marrë nga Vanity Fair

  Mësuam se të jesh një mik i mirë do të thotë të kënaqesh edhe nga blerjet e çmendura të shokut të dhomës.

  Foto nga Friends, marrë nga Vanity Fair

  Na mësoi të mos i detyrojmë njerëzit që duam të adhurojnë artin tonë, siç bëri njëherë Ross.

  Foto nga Friends, marrë nga Vanity Fair

  Chandler na mësoi se miku i mirë është aty kur ke nevojë për të edhe pse këshillat që jep s`kanë vlerë.

  Foto nga Friends, marrë nga Vanity Fair

  Rachel na mësoi se nëse e duam dikë s`ia vlen të bëjmë dy lista: një pro e një kundër kësaj lidhjeje.

  *Ky post u përshtat nga Vanity Fair dhe është realizuar nga Fabjola Hije.

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected]