• Shqip
  • English
  • E enjte, 22 Gusht 2019
  • Shqip
  • English
  • Lifestyle Rozë Të gjitha TIP top

    17 parfume që flasin për dashurinë


    Njëlloj si 17 histori dashurie. Se çdo ishte ajo pa ca drithërima, emocione, ndjesi, pasion dhe aromë? Ato të parat i zotëron ti. Ne, veç aromës së trupit, që do mjaftonte për ta dehur, të propozojmë në galeri edhe një spërkatje parfumi për të parfumosur historinë tënde të dashurinë për këtë Shën Valentin