• Shqip
 • English
 • E shtunë, 25 Maj 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Të gjitha TIP top

  15 fotot e dimrit që janë më të ngrohta se një filxhan çaji i nxehtë


  Një artist kanadez, Richard Savoie ka pikturuar disa foto dimri me dëborë, por që janë më të ngrohta se një filxhan çaji. Pikturat janë realizuar nga disa vende të botës.

  © Richard Savoie / facebook
  © Richard Savoie / facebook
  © Richard Savoie / facebook
  © Richard Savoie / facebook
  © Richard Savoie / facebook
  © Richard Savoie / facebook
  © Richard Savoie / facebook

  © Richard Savoie / facebook

  Fillimisht nuk e kishte planifikuar të bënte diçka profesionale. E nisi thjesht për qejf derisa kuptoi që puna e tij po bënte xhiron e botës.

  © Richard Savoie / facebook
  © Richard Savoie / facebook
  © Richard Savoie / facebook
  © Richard Savoie / facebook
  © Richard Savoie / facebook

  Ke ftohtë? S`e kishe menduar kurrë se këto foto dëbore do të të ngrohnin kaq shumë.

  © Richard Savoie / facebook

  *Ky post u përshtat nga Bright Side dhe është realizuar nga Fabjola Hije.