• Shqip
 • English
 • E hënë, 14 Tetor 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Të gjitha TIP top

  13 të mirat që sjell një kastravec në ditë


  Meqë jemi në sezonin e kastravecit le t`iu hedhim një sy të mirave që vijnë nga konsumimi i tij.

  13 Things That Can Happen to Your Body If You Start Eating One Cucumber a Day
  Foto nga Bright Side

  Do jesh më i mbrojtur nga sëmundjet nervore

  13 Things That Can Happen to Your Body If You Start Eating One Cucumber a Day
  Foto nga Bright Side

  Humb në peshë me ritme të ngadalta, por të shëndetshme

  13 Things That Can Happen to Your Body If You Start Eating One Cucumber a Day
  Foto nga Bright Side

  Rreziku nga kanceri në kolon ulet ndjeshëm

  13 Things That Can Happen to Your Body If You Start Eating One Cucumber a Day
  Foto nga Bright Side

  Përmirëson metabolizmin përmes fibrave që përmban

  13 Things That Can Happen to Your Body If You Start Eating One Cucumber a Day
  Foto nga Bright Side

  Trupi do jetë më i hidratuar falë ujit që përmban kastraveci

  13 Things That Can Happen to Your Body If You Start Eating One Cucumber a Day
  Foto nga Bright Side

  Lëkura do ju shkëlqejë

  13 Things That Can Happen to Your Body If You Start Eating One Cucumber a Day
  Foto nga Bright Side

  Edhe flokët do ju bien më pak për shkak të përmbajtjes së vitaminës B5, B6 dhe C

  13 Things That Can Happen to Your Body If You Start Eating One Cucumber a Day
  Foto nga Bright Side

  Ulet rreziku për sëmundjet kardiovaskulare

  13 Things That Can Happen to Your Body If You Start Eating One Cucumber a Day
  Foto nga Bright Side

  Niveli i sheqerit në gjak është më i kontrolluar

  13 Things That Can Happen to Your Body If You Start Eating One Cucumber a Day
  Foto nga Bright Side

  Kockat do t`i keni më të forta

  13 Things That Can Happen to Your Body If You Start Eating One Cucumber a Day
  Foto nga Bright Side

  Toksinat do zhduken

  13 Things That Can Happen to Your Body If You Start Eating One Cucumber a Day
  Foto nga Bright Side

  Edhe dhëmbët do jenë më të shëndetshëm

  13 Things That Can Happen to Your Body If You Start Eating One Cucumber a Day
  Foto nga Bright Side

  Në fund, hormonet do jenë të balancuara

  Dhe çfarë kërkon më shumë?

  *Ky post u përshtat nga Bright Side dhe është realizuar nga Fabjola Hije.

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected] ose 068 408 1690